soe681百度云在线观看_soe681百度云在线观看 高清完 , 大尺度卖肉新番动漫图片 高清大全

发布日期:2021年10月20日
soe681百度云在线观看_soe681百度云在线观看 高清完 , 大尺度卖肉新番动漫图片 高清大全DepartmentPage

Conveying Solutions (382 resultaten bevatten 3672 Artikelen)

soe681百度云在线观看_soe681百度云在线观看 高清完 , 大尺度卖肉新番动漫图片 高清大全

Transportbanden worden ingezet bij het intern transport van goederen, bijvoorbeeld om een halffabrikaat of eindproduct te verplaatsen binnen een productieproces.Deze banden zijn veelal van PU, PVC, rubber of polyester en beschikbaar in vele soorten en maten.


Het grote voordeel is dat deze in iedere gewenste lengte verkrijgbaar zijn. Standaard zitten deze (eindige) banden op rollen maar ze kunnen worden geknipt en gelast op de benodigde lengte. Vlakke banden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en hardheden (aangeduid in hardheid Shore, Sh A).


Tevens is er een verscheidenheid aan oppervlakte structuren, rugbekledingen (bijvoorbeeld Supergrip) en meenemers mogelijk. De benodigde wrijvingscoëfficiënt is veelal bepalend voor de keuze van de transportband. Het lassen van deze banden is een wat lastiger proces dan het lassen van PU rond- en V-riemen, en wordt dan ook meestal aan de leverancier overgelaten.


Naast de vlakke PU banden is het ook een mogelijkheid om het compleet pakket Modulaire transportbanden van System Plast te leveren. Dit assortiment transportbanden omvat:

  • Rechte uitvoering
  • Magnetische uitvoering
  • Met LBP rollen
  • Met rubberen top

Naast het pakket Modulaire transportbanden, zijn ook alle overige Conveyor Componenten van System Plast leverbaar. De scharnierbandketting van System Plast bijvoorbeeld, vindt u terug bij de productgroep Kettingen.


Transportbanden komen we vooral tegen in de verpakkings-, voedsel- en drankindustrie. Vooral in de voedsel- en drankindustrie is het in het kader van de hygiëne belangrijk dat de producten die daar worden ingezet voldoen aan de FDA richtlijnen. In deze branches is tevens de EC1935/2004 normering van belang.